Premium
Profesoara cu 12 ani experienta

Bucuresti, Bucuresti, RO 105.00 RON

Publicat cu 10 luni în urmă 625 vizualizări ID #5988

Descrierea anunțului

Cursuri de limba germana online, prin videoconferinta, pe Skype/Zoom sau Google Meet. Cursuri preponderent conversationale de limba germana pentru toate nivelurile (A1, A2, B1, B2, C1), preturi avantajoase, programa pentru examenele de certificare. Va puteti inscrie din orice parte a tarii sau din strainatate. Manual gratuit, in format pdf. Se ofera factura fiscala. Cursurile includ conversatie, gramatica, parti audio, citit, scris, pronuntie (cu accent german).

Profesoara - persoana fizica autorizata pentru predarea limbii germane, cu 12 ani de experiență de predare a limbii germane pentru persoane fizice si companii și 6 ani de experiență în predarea online, prin videoconferință; profesoară cu licenţă a Facultatii de Limbi si Literaturi Straine (anul 2011), cu atestat modul psihopedagogic si atestat Goethe-Zertifikat, nivel C2 (nivel vorbitor nativ, atestat Goethe Institut Bukarest): Großes Deutsches Sprachdiplom (anul 2017). Invatati germana purtand conversatii si construind propozitii/expresii esentiale in comunicarea de zi cu zi! Notiunile noi sunt explicate in permanenta si sunt notate, astfel incat expresiile ce apar pe parcursul conversatiilor sunt fixate rapid si eficient.

Cursurile online se desfasoara intr-o atmosfera placuta, cursantii fiind incurajati in permanenta sa se exprime in limba germana si sa isi depaseasca teama de a gresi atunci cand isi formuleaza ideile si poarta conversatii. Empatia si rabdarea profesorului sunt principalele elemente cheie care sustin procesul de invatare. Cursurile au si o componenta de gramatica foarte bine structurata, astfel incat participantii sa inteleaga prin exemple clar explicate regulile de gramatica ale limbii germane, alaturi de componenta conversationala.

Test de nivel gratuit (test online programat, cu profesorul de la curs, sub forma unei scurte sedinte desfasurate dupa modelul sedintelor de curs), cu durata de 15-20 minute.

Grupe mici - aproximativ 5 cursanti. Prețul ședinței este de 105 lei, iar durata acesteia este de 1h20min. Se utilizeaza tabla virtuala si aparatura performanta pentru videoconferinte. La sfârșitul fiecărui nivel complet, cursanții susțin testul final și primesc adeverința de participare la curs (semnata si stampilata). Gasiti informatii si testimoniale pe site-ul centrului "Online German Zentrum": cursuri-germana.ro - Prof. Ioana Lucaci. Va puteti inscrie la cursurile online din orice parte a tarii sau din strainatate. Rog apel pentru informatii si inscrieri.

  Detalii meditator

 • Unde se vor desfășura meditațiile?
  Online La domiciliul elevuluiLa domiciliul meditatorului
 • Nivelul de predare al meditatorului
  Scoala generalaLiceuFacultate
 • Calificari meditator
  Diploma de BacalaureatStudentAbsolvent de facultateLicentiatProfesor preuniversitarProfesor universitar
 • Experienta meditator
  Fara experienta1-2 ani2-5 ani5-10 anipeste 10 ani
 • Durata sedintei
  1 h1 h 30 min2 h2 h 30 min3 h
 • Link web (optional)

Comentarii 0

Nu a fost adăugat niciun comentariu