Stefania I.

Timisoara, Timis, RO 75.00 RON

Publicat cu 2 ani în urmă 142 vizualizări ID #3844

Descrierea anunțului

PFA - Ofer cursuri de GERMANA, ONLINE (pe Skype), individuale (in regim de meditatii), elevi (clasele V-XII), studenti si adulti, pentru examene (Goethe, Telc B2), limbaj general, suport scolar, suport limbaj medical, interviuri de angajare, munca in strainatate.

Nivel: elementar-avansat (A1+, A2, B1, B2/C1)
Punem accent pe WORTSCHATZ (vocabular tematic) si GRAMMATIK, dar si pe cele 4 competente lingvistice: LESEN, SCHREIBEN, HÖREN, SPRECHEN - exersate impreuna, combinat sau separat, dupa cum este cazul.

PRIMA INTREVEDERE**, MATERIALELE pentru curs (alegem impreuna cursul potrivit) si PLANUL de invatare PERSONALIZAT sunt GRATUITE.
**prima intrevedere - aprox. 30 minute, pentru a va asigura ca este ceea ce cautati (scurta evaluare cunostinte + detalii legate de curs)

Pret avantajos curs individual: 75 lei/ora (reduceri de pret la abonamentele lunare pentru sedintele de 1h30')

Orarul il stabilim de comun acord.

Ofer si cursuri de limba romana pentru straini (tariful il discutam telefonic).

Seriozitate, meditatii adaptate cerintelor si nivelului cursantului, metode INTERACTIVE de predare-invatare, bazate pe COMUNICARE, invatam in mod placut, structurat, prin descoperire, facem scheme, recapitulari, exersam pronuntia germana prin imitatie si repetitie, integram vocabularul si regulile de gramatica in dialoguri care vizeaza situatii concrete, din viata cotidiana.

ROG: seriozitate, prezenta la curs, participare activa in timpul orelor, efectuarea temelor pentru acasa (in functie de timpul fiecaruia) - pentru ca procesul de predare sa fie cat mai placut, iar cel de invatare cat mai usor, si pt ca, in final, sa obtinem rezultate pozitive.

ALTE INFORMATII: predarea se face in functie de ritmul de lucru al cursantului; parcurgerea materiei/materialelor are loc structurat, intr o ordine logica a informatiilor
atmosfera de lucru este degajata; corectam eventualele greseli; asiguram feedback

Contact: 0770.971.534 (luni-vineri, intre orele 11-19)

  Detalii meditator

 • Unde se vor desfășura meditațiile?
  Online La domiciliul elevuluiLa domiciliul meditatorului
 • Nivelul de predare al meditatorului
  Scoala generalaLiceuFacultate
 • Calificari meditator
  Diploma de BacalaureatStudentAbsolvent de facultateLicentiatProfesor preuniversitarProfesor universitar
 • Experienta meditator
  Fara experienta1-2 ani2-5 ani5-10 anipeste 10 ani
 • Durata sedintei
  1 h1 h 30 min2 h2 h 30 min3 h