Alexandra Mihai

Bucuresti, RO 100.00 RON

Descriere

Bună ziua! Am absolvit Facultatea de Litere a Universității din București, cu specializarea limba și literatura română - limba și literatura franceză în cadrul programului de licență, respectiv, Studii Literare în cadrul programului masteral. Cu toate că nu am urmat această specializare în facultate am participat la numeroase concursuri școlare obținând premiul II în cadrul concursului de discursuri organizat în anul 2012.
Ofer meditații la limba latină elevilor de toate vârstele care întâmpină dificultăți la teme, lucrări, teste. Folosesc metode de studiu bine structurate, schematizate, adaptate pentru a răspunde oricăror neclarități pe care elevul le are. Ofer, de asemenea și materialele de lucru în predarea limbilor latină și franceză. Lucrez cu elevii care doresc să-și îmbunătățească performanța, temele pentru acasă le putem rezolva în timpul ședinței. Nu rezolv testele și temele în locul elevului.
Predarea în regim online nu constituie o problemă.
Cuvintele care mă caracterizează sunt perseverența, corectitudinea și tenacitatea și entuziasmul în cadrul procesului de predare.
Programul meu este flexibil și în concordanță cu nevoile elevului.

  Attributes

 • Unde se vor desfășura meditațiile?
  Online La domiciliul elevuluiLa domiciliul meditatorului
 • Nivelul de predare al meditatorului
  Scoala generalaLiceuFacultate
 • Calificari meditator
  Diploma de BacalaureatStudentAbsolvent de facultateLicentiatProfesor preuniversitarProfesor universitar
 • Experienta meditator
  Fara experienta1-2 ani2-5 ani5-10 anipeste 10 ani
 • Durata sedintei
  1 h1 h 30 min2 h2 h 30 min3 h

Comentarii 0

No comments has been added yet