A-Z Education

Bucuresti, Bucuresti, RO 80.00 RON

Publicat cu 9 luni în urmă 58 vizualizări ID #5923

Descrierea anunțului

Cine suntem?

Educatia este cea mai puternica arma pe care voi o puteti folosi pentru a schimba lumea. (Nelson Mandela)
O echipa de cadre didactice care iubește copiii și are dorința de a le împărtași cunoștințele într-o maniera plăcută și profesionistă.
Echipa A-Z Education este formată din profesori cu aptitudini deosebite, dobândite atât pe parcursul anilor de studii, cât și în urma experienței în cadrul școlar. Fiecare cadru didactic este absolvent de studii universitare si post-universitare, urmate de exemene de Titularizare și Defenitivat, finalizate cu note onorabile.
Plecăm de la premisa că între profesor și elev trebuie să existe o relație bazată pe încredere, respect și empatie. Echipa A-Z Education le oferă copiilor atât cunoștinte pe diferite teme, cât și suport moral pentru a depăși diferite obstacole, care pot apărea în procesul de învățare: neîncredere în sine, lipsa motivației, lipsa răbdării, timiditate. A educa un om doar din punct de vedere intelectual, nu si moral, inseamna a educa o amenintare pentru societate. (Theodore Roosevelt)

Predarea se poate realiza fie în cadrul centrului de meditație, fie mediul online, dat fiind faptul că acest tip de predare este unul modern și eficient pentru fiecare elev, indiferent de locul de proveniență.

  Detalii meditator

 • Unde se vor desfășura meditațiile?
  Online La domiciliul elevuluiLa domiciliul meditatorului
 • Nivelul de predare al meditatorului
  Scoala generalaLiceuFacultate
 • Calificari meditator
  Diploma de BacalaureatStudentAbsolvent de facultateLicentiatProfesor preuniversitarProfesor universitar
 • Experienta meditator
  Fara experienta1-2 ani2-5 ani5-10 anipeste 10 ani
 • Durata sedintei
  1 h1 h 30 min2 h2 h 30 min3 h