Alexandra

Bucuresti, Bucuresti, RO 85.00 RON

Publicat cu 11 luni în urmă 48 vizualizări ID #5838

Descrierea anunțului

Absolventă a Facultății de Litere, Universitate din Craiova, master în Gramatică Limbii române.
Timp de 10 ani, mi-am dedicat pasiunea pentru limba și literatura română și engleză în calitate de profesor.
Experiența mea de 2 ani ca profesor în străinătate, profesor de limba engleză, mi-a îmbogățit perspectivele asupra învățământului și culturilor diferite.
Am dezvoltat programe educaționale personalizate pentru a răspunde nevoilor individuale ale fiecărui student și am încurajat dezvoltarea abilităților critice și analitice prin discuții și activități interactive.
Am dobândit o înțelegere profundă a cerințelor și a rigorilor examenului de Evaluare Națională, sunt un ghid de încredere pentru elevii care doresc să obțină rezultate excelente.
În cursul orelor de pregătire analizez atent nivelul de pregătire și lacunele individuale ale fiecărui elev, adaptându-mi metodele și strategiile de predare pentru a asigura o înțelegere completă și consolidată a materiei, reușesc să-i ghidez pe elevi prin subiectele de examen, dezvoltându-le atât cunoștințele teoretice, cât și abilitățile practice necesare pentru a rezolva cu succes orice provocare, oferindu-le feedback constructiv.
❗️Te pot ajută să-ți dezvolți capacitatea de scriere creativă, începând de la compuneri cu titlul dat sau texte descriptive în proză, descrierea unui personaj, compuneri despre trăsăturile textelor, redactarea unor articole de revista, vom explora tainele scrierii creative împreună.
❗️Toate materialele de studiu le primești de la mine, cât și teste de antrenament, voi corecta fiecare test și îți voi oferi un feedback constructiv.
❗️Feedback constructiv (pentru fiecare compunere, test de Evaluare Națională)Nu ezită să mă contactezi!
Nu uita prima ședința este din partea mea!

  Detalii meditator

 • Unde se vor desfășura meditațiile?
  Online La domiciliul elevuluiLa domiciliul meditatorului
 • Nivelul de predare al meditatorului
  Scoala generalaLiceuFacultate
 • Calificari meditator
  Diploma de BacalaureatStudentAbsolvent de facultateLicentiatProfesor preuniversitarProfesor universitar
 • Experienta meditator
  Fara experienta1-2 ani2-5 ani5-10 anipeste 10 ani
 • Durata sedintei
  1 h1 h 30 min2 h2 h 30 min3 h