anonim

Bucuresti, Bucuresti, RO 100.00 RON

Meditatorul nu a uploadat poze
Publicat cu 9 luni în urmă 32 vizualizări ID #5837

Descrierea anunțului

Absolventă a Facultății de Litere, Universitatea din Craiova, master în Gramatică Limbii române.
Timp de 10 ani, mi-am dedicat pasiunea pentru limba și literatura română și engleză în calitate de profesor. Am creat medii de învățare interactive promovând comunicarea și creativitatea în rândul elevilor.
Experiența mea de 2 ani ca profesor în străinătate, profesor de limba engleză, mi-a îmbogățit perspectivele asupra învățământului și culturilor diferite. Am adus cu mine nu doar cunoștințele lingvistice, ci și o înțelegere mai profundă a diversității culturale și a modului în care aceasta se reflectă în limbaj.
Am dezvoltat programe educaționale personalizate pentru a răspunde nevoilor individuale ale fiecărui student și am încurajat dezvoltarea abilităților critice și analitice prin discuții și activități interactive. Am promovat înțelegerea contextului cultural și istoric al operelor literare, încurajând elevii să privească dincolo de cuvinte și să exploreze sensurile adânci.
Am dobândit o înțelegere profundă a cerințelor și a rigorilor examenului de Evaluare Națională, sunt un ghid de încredere pentru elevii care doresc să obțină rezultate excelente.
În cursul orelor de pregătire analizez atent nivelul de pregătire și lacunele individuale ale fiecărui elev, adaptându-mi metodele și strategiile de predare pentru a asigura o înțelegere completă și consolidată a materiei, reușesc să-i ghidez pe elevi prin subiectele de examen, dezvoltându-le atât cunoștințele teoretice, cât și abilitățile practice necesare pentru a rezolva cu succes orice provocare, oferindu-le feedback constructiv.
Te pot ajută să-ți dezvolți capacitatea de scriere creativă, începând de la compuneri cu titlul dat sau texte descriptive în proză, descrierea unui personaj, compuneri despre trăsăturile textelor, redactarea unor articole de revista, vom explora tainele scrierii creative împreună.
Toate materialele de studiu le primești de la mine, structurate pe nivelul tău de abilitate.

Nu ezită să mă contactezi!
Nu uita prima ședința este din partea mea!
Anonymous
Anonymous Utilizator neînregistrat

Comentarii 0

Nu a fost adăugat niciun comentariu