Ploiesti, Prahova, RO 60.00 RON

Publicat cu 3 săptămâni în urmă 16 vizualizări ID #2522

Descrierea anunțului

Salutare! Ma numesc Bogdan si sunt aici pentru a te ajuta sa iti imbunatatesti rezultatele la limba si literatura romana. In prezent, sunt student in anul 3 la o facultate respectabila din Romania, si anume Universitatea Tehnica din Cluj Napoca. Specializarea mea este Calculatoare si Tehnologia Informatiei, dar nu te lasa pacalit, ma pricep si la limba romana la fel de bine! :)
As putea sa incep zicand ca am luat 10 in examenul de bacalaureat la limba romana si media finala a fost 9,70, dar nu vreau ca notele sa te convinga sa ma alegi ca meditator. Intradevar, sunt relevante, dar nu spun toata povestea. Si oare limba romana nu este despre a spune o poveste, si a o spune cat mai bine, atat gramatical, cat si logic si cursiv?
Mereu m-am descurcat bine la aceasta materie, in ciuda parcursului meu, atat in liceu, cat si la facultate(mate-info si politehnica). Mi-a placut literatura si iti pot fi de asemenea un bun tutore cand vine vorba de lectura suplimentara.
Eu sunt aici sa te ajut sa intelegi cat mai bine materia la limba si literatura romana, fie ca esti la gimnaziu sau la liceu. O sa te ajut sa intelegi ce ti se cere, cum trebuie sa raspunzi si cum trebuie sa gandesti pentru a ajunge la un rezultat cat mai bun. O sa te si pun la putina munca suplimentara, cat sa simti ca ai inteles mai bine , nu sa reprezinte o corvoada si sa pierzi timp facand exercitii repetitive sau scriind pagini intregi.
Sa trecem la partea administrativa: sedintele se pot desfasura pe zoom sau orice alta platforma online, avand in vedere situatia actuala, dar la solicitare ma pot deplasa , in functie de cum stabilim de comun acord astfel incat sa fie bine pentru ambele parti si sa avem amandoi de castigat. Astept sa ne auzim! Stay safe!

  Detalii meditator

 • Unde se vor desfășura meditațiile?
  Online La domiciliul elevuluiLa domiciliul meditatorului
 • Nivelul de predare al meditatorului
  Scoala generalaLiceuFacultate
 • Calificari meditator
  Diploma de BacalaureatStudentAbsolvent de facultateLicentiatProfesor preuniversitarProfesor universitar
 • Experienta meditator
  Fara experienta1-2 ani2-5 ani5-10 anipeste 10 ani
 • Durata sedintei
  1 h1 h 30 min2 h2 h 30 min3 h

Comentarii 0

Nu a fost adăugat niciun comentariu