Ciocan Ana

Bucuresti, Bucuresti, RO 60.00 RON

Descriere

Numele meu este Ana Ciocan și meditez elevi pentru susținerea Bacalaureatului la Limba Română. În prezent sunt studentă în anul II la Facultatea de Litere din București, secția Română-Germană (avansați). Evaluarea Națională am promovat-o cu media 9,64 (nota 9,75 la limba română). Ulterior, am studiat la Colegiul Național ”Spiru Haret” București, un liceu de prestigiu, la profilul științe sociale. Am absolvit cu media 9,78. La examenul de Bacalaureat am obținut 9,68-9,05 română,10 istorie,10 logică. În paralel urmez cursurile Modulului Psihopedagogic, cu ajutorul cărora mi-am dezvoltat abilitatea de a preda și de a învăța orice elev, indiferent de nivelul de la care ne începem colaborarea.
Am participat la numeroase concursuri și olimpiade de limba și literatură română, unde am obținut rezultate remarcabile, am publicat mai multe lucrări în domeniul limbii române și am participat la cât mai multe evenimente în ceea ce privește educația. Am avut în jurul meu modele de dedicare și pasiune pentru ceea ce înseamnă o carieră în domeniul educației, iar de-a lungul anilor am învățat cât de mult merită să lupți pentru a câștiga încrederea unui copil și cât de important este să le fii mereu alături pe parcursul evoluției lor, pentru o dezvoltare fizică, mentală, spirituală, morală și socială optimă. Pe parcursul studiilor am fost întotdeauna dornică de a cunoaște și de a ma dezvolta, fapt sesizabil şi prin numeroase activităti extraşcolare, bunăoară voluntariatul la „Save the Children Romania”, unde le-am predat copiilor limba română. Scopul meu a fost să aplic învățarea teoriei în practică și să îndeplinesc obiectivele prin buna relaționare cu elevii. De mai mulți ani ofer meditații elevilor de liceu, de la orice profil, pentru susținerea Bacalaureatului la Limba Română. Consider că pentru a produce rezultate de la foarte bine în sus este nevoie de pasiune, dorință de implicare, disponibilitate şi adaptabilitate în funcție de nevoile elevului.
Dacă vă doriți un meditator care să prezinte trăsături precum profesionalism, seriozitate, rigurozitate, punctualitate, operativitate, perseverență, capacităţi analitice, excelente abilităţi de comunicare, atunci eu sunt persoana pe care o căutați.

  Attributes

 • Unde se vor desfășura meditațiile?
  Online La domiciliul elevuluiLa domiciliul meditatorului
 • Nivelul de predare al meditatorului
  Scoala generalaLiceuFacultate
 • Calificari meditator
  Diploma de BacalaureatStudentAbsolvent de facultateLicentiatProfesor preuniversitarProfesor universitar
 • Experienta meditator
  Fara experienta1-2 ani2-5 ani5-10 anipeste 10 ani
 • Durata sedintei
  1 h1 h 30 min2 h2 h 30 min3 h

Comentarii 0

No comments has been added yet