Meditatii Lb ROMANA PENTRU STRAINI Online

Cluj-Napoca, Cluj, RO 120.00 RON

Publicat cu 6 luni în urmă 54 vizualizări ID #5308

Descrierea anunțului

Buna, daca vrei sa fii sigur/a ca vei invata rapid sa vorbesti in limba romana, alege-ma pe mine! Am experienta de predare a limbii romane de aproximativ 7 ani si pun la dispozitie toate materialele necesare (manuale, caiete de exercitii, handouturi cu exercitii suplimentare, imagini, materiale audio si video). Sunt o profesoara serioasa si ofer respect, ceea ce ma astept sa primesc in schimb. Ma adaptez nevoilor cursantului, intrucat predau si romana de zi cu zi, si cea business, si cea tehnica.
Cursurile se vor tine exclusiv online, utilizand zoom, o platforma prietenoasa si interactiva, care are in componenta un screen share, adica un ecran pe care si profesorul si studentul pot vedea simultan aceleasi materiale, cat si un whiteboard, adica o tabla pe care profesorul scrie, iar studentul vede in acelasi timp ceea ce scrie profesorul. Tablele sunt salvate de catre mine si trimise cursantului prin e-mail dupa fiecare curs.
ATENTIE: Acest anunt se adreseaza strainilor care doresc sa invete limba romana si nu elevilor romani care se pregatesc pentru Capacitate sau BAC. Meditatiile se pot desfasura in engleza sau italiana initial, ca apoi sa se desfasoare integral in limba romana.
Sper sa avem o colaborare frumoasa!

  Detalii meditator

 • Unde se vor desfășura meditațiile?
  Online La domiciliul elevuluiLa domiciliul meditatorului
 • Nivelul de predare al meditatorului
  Scoala generalaLiceuFacultate
 • Calificari meditator
  Diploma de BacalaureatStudentAbsolvent de facultateLicentiatProfesor preuniversitarProfesor universitar
 • Experienta meditator
  Fara experienta1-2 ani2-5 ani5-10 anipeste 10 ani
 • Durata sedintei
  1 h1 h 30 min2 h2 h 30 min3 h