Învățare Eficientă Si Plăcută

Bucuresti, Bucuresti, RO 80.00 RON

Publicat cu 2 săptămâni în urmă 61 vizualizări ID #3302

Descrierea anunțului

Doctorandă a Facultatii de Litere din cadrul Universitatii din Bucuresti si profesoara de limba română, ofer meditatii la limba si literatura romana-limba engleza.

Ședințele se desfășoară dupa metode moderne de predare si evaluare, asigurând totodata materialele didactice necesare elevului, adaptate la nivelul sau de cunostinte. Mai mult decat atat, elevul va beneficia de o evaluare inițială pentru a descoperi care sunt lacunele, remedierea acestora si de o asimilare continuă de cunostinte.

Elevul va beneficia, de asemenea, de fise de lucru, de fise care contin noțiuni teoretice, de îndrumări bibliografice pentru a-și dezvolta abilitățile de lectură si comunicare, de exercitii de scriere creativă și de gramatica adaptată la orice nivel.

Sunt o persoana rabdatoare, calda, empatica si comunicativa. Cu o experienta considerabila in aceste domenii, rezultatele elevilor pe care i-am meditat au fost de fiecare data imbucuratoare. Mai mult decat atat, de remarcat este diversitatea varstelor acestora. Astfel, meditez elevi din invatamantul primar pentru pregatirea urmatoarei etape in care vor intra, elevi din invatamantul gimnazial pentru Evaluare Nationala sau elevi de liceu in vederea promovarii cu succes a Bacalaureatului.

Așadar, în ședințele pe care le ofer, îmi propun să am o interacțiune eficientă și pozitivă cu elevii, să îi motivez să învețe cu spor și drag, să le pun la dispoziție o multitudine de materiale didactice pentru ca finalitatea să fie performanța.

  Detalii meditator

 • Unde se vor desfășura meditațiile?
  Online La domiciliul elevuluiLa domiciliul meditatorului
 • Nivelul de predare al meditatorului
  Scoala generalaLiceuFacultate
 • Calificari meditator
  Diploma de BacalaureatStudentAbsolvent de facultateLicentiatProfesor preuniversitarProfesor universitar
 • Experienta meditator
  Fara experienta1-2 ani2-5 ani5-10 anipeste 10 ani
 • Durata sedintei
  1 h1 h 30 min2 h2 h 30 min3 h