Kató/ Cătălina

Cluj-Napoca, Cluj, RO 35.00 RON

Descriere

Bună ziua!

Cred că pentru a trăi într-o societate incluzivă, aptă pentru încadrarea în secolul XXI dorit este foarte important egalitatea de șanse și dezvoltarea personală realizată cu ajutorul unui curiculum adaptat la baza căreia se află abilitățile și nevoile fiecărui individ

Pe parcursul acestor anilor de studii am dobândit cunoștințe și metoda de predare moderne, centrate pe nevoile clientului. Am avut practică în timpul mai multor materii și am avut posibilitatea să și predau într-un mod inovativ și util tuturor persoanelor, care vor să se dezvolte.
Doresc să împărtășesc informațiile acumulate într-un mod în care aceste se pot pune în practică în viața de zi cu zi.

Pe o durată de 2 ani în care am predat am avut posibilitatea să învăț oameni, care se aflau în diferite stadii ale vieții, având 4 ani, adolescenți de 12, 13, 14,16 ani, tineri adulți de 18 ani, adulți în jur de 30-50 de ani. Am ajutat pe acești indivizi la învățarea și aprofundarea în mai multe limbi(limba Română, limba Engleză, limba Maghiară) la mai multe nivele, la pregătirea pentru Evaluarea Națională la Limba Română, la examenul de Bacalaureat la disciplina Biologie și la admiterea la Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației.

Ofer meditații la diferite materii (Biologie, Limba Română, Limba Engleză, Limba Maghiară, Psihologie, Pedagogie și Psihopedagogie Specială) la diferite nivele de studiu.

Pentru mai multe detalii vă rog să mă contactați prin mesaj pe site pentru că mă aflu într-o țară unde rețeaua mea mobilă nu e disponibilă.

  Attributes

 • Unde se vor desfășura meditațiile?
  Online La domiciliul elevuluiLa domiciliul meditatorului
 • Nivelul de predare al meditatorului
  Scoala generalaLiceuFacultate
 • Calificari meditator
  Diploma de BacalaureatStudentAbsolvent de facultateLicentiatProfesor preuniversitarProfesor universitar
 • Experienta meditator
  Fara experienta1-2 ani2-5 ani5-10 anipeste 10 ani
 • Durata sedintei
  1 h1 h 30 min2 h2 h 30 min3 h

Comentarii 0

No comments has been added yet