Militaru Mario

Bucuresti, Bucuresti, RO 100.00 RON

Publicat cu 2 ani în urmă 111 vizualizări ID #3621

Descrierea anunțului

Bună seara! Mă numesc Mario și sunt absolvent al Facultății de Litere, licențiat cu nota 10 în filologie, specializarea limbă și literatură română - limbă și literatură engleză, domeniul științe umaniste. De asemenea, am absolvit și modulul psihopedagogic, nivelul I.

Desfășor această activitate de aproximativ trei ani de zile și mărturisesc faptul că mă recomandă atât rezultatele anterioare (sunt dispus să ofer și referințe, în cazul în care acestea sunt necesare), cât și pasiunea mea pentru literatura română. Personal, cred în faptul că examenul de Bacalaureat poate să reprezinte o experiență plăcută și o minunată provocare pe plan personal. Obiectivul meu principal este să îmi ajut elevii să înțeleagă informațiile ce țin de literatura limbii române, și nu să tocească mai multe comentarii "papagalicește". În momentul de față mai am trei locuri libere la pregătire. Regimul de desfășurare a ședințelor poate să fie, în funcție de preferințe, online sau fizic, la domiciliul meu (Șos. Panduri).

Pentru a mă contacta, puteți să-mi scrieți un mesaj pe whatsapp sau să mă apelați la 0773760442, în intervalul orar 10-21. Rog seriozitate și vă mulțumesc anticipat!

Prețuri:
ședință de 1h30 - 80 de lei
ședință de 2h - 100 de lei

  Detalii meditator

 • Unde se vor desfășura meditațiile?
  Online La domiciliul elevuluiLa domiciliul meditatorului
 • Nivelul de predare al meditatorului
  Scoala generalaLiceuFacultate
 • Calificari meditator
  Diploma de BacalaureatStudentAbsolvent de facultateLicentiatProfesor preuniversitarProfesor universitar
 • Experienta meditator
  Fara experienta1-2 ani2-5 ani5-10 anipeste 10 ani
 • Durata sedintei
  1 h1 h 30 min2 h2 h 30 min3 h