Premium
Andreea Floari / Punto Iberica SRL

Bucuresti, Bucuresti, RO 40.00 RON

Publicat cu 4 ani în urmă 354 vizualizări ID #369

Descrierea anunțului

În perioada 17 octombrie 2023 - 31 ianuarie 2024, vom desfășura un modul online de limba spaniolă pentru adulți, format din 30 de lecții, nivel începător, în intervalul orar 5:30 - 6:30, ora României.

Numărul minim de cursanți este de cinci, iar maximul este de șapte. Deoarece lucrăm pe bază contractuală, dacă până la data de 14 octombrie nu se atinge numărul minim de cursanți, începutul cursului se va putea prelungi cu până la două săptămâni, dar cursanții vor avea dreptul să solicite restituirea plății în oricare moment în această perioadă. Este firesc!

După o săptămână de prommovare, au fost ocupat 4 locuri. Așadar, mai sunt doar 3 locuri disponibile.

Programul va fi unul intercalat, ceea ce înseamnă că într-o săptămână se vor desfășura 3 cursuri (luni, miercuri și vineri), iar în cealaltă săptămână vor fi 2 cursuri (marți și joi). Pentru noi, acest program are aplicabilitate practică, însă cel mai important este că este util pentru cursanți. În cazul începătorilor, este foarte importantă atenția constantă la noile informații, pentru a facilita progresul.

În cazul acestui curs, profesoara va urmări un program de studiu asemănător cursurilor individuale, "de la zero, conform manualului pe care vi-l va recomanda". Vom pune la dispoziția cursanților materialele de studiu în format PDF pentru toate cele 30 de lecții.

Cursurile se vor desfășura pe platforma Microsoft Teams, iar, cu acordul tuturor participanților, acestea vor fi înregistrate și disponibile pentru vizualizare timp de până la 60 de zile de la încheierea modulului. Astfel, în cazul absențelor, cursanții vor putea accesa înregistrările.

Prețul pentru întregul modul este de 1.215 lei (40,5 lei pe lecție) în cazul plății în două rate. Dacă optați pentru plata integrală, aplicăm o reducere de 10%, astfel că prețul total devine de 1093,5 lei (36,45 lei per lecție). De asemenea, membrii de familie sau colegii de serviciu beneficiază de o reducere suplimentară de 5%.

Vă invităm să vizitați site-ul nostru web și pagina noastră de Facebook pentru mai multe detalii despre noi, activitățile noastre și recenziile cursanților Andreei.

Deși vă puteți înscrie direct pe site-ul nostru web (momentan disponibil în limba engleză, linkul este furnizat în comentarii), vă încurajăm să accesați secțiunea de contact și să rezervați o întâlnire online de 30 de minute cu Andreea pentru a discuta despre așteptările dumneavoastră, a vă cunoaște și pentru a vă prezenta modulul nostru de lucru și abordarea didactică. Promitem să lansăm curând și versiunea în limba română a site-ului nostru web ????

Pentru orice informații suplimentare, nu ezitați să ne contactați prin e-mail, pe site sau prin intermediul Facebook Messenger.

  Detalii meditator

 • Unde se vor desfășura meditațiile?
  Online La domiciliul elevuluiLa domiciliul meditatorului
 • Nivelul de predare al meditatorului
  Scoala generalaLiceuFacultate
 • Calificari meditator
  Diploma de BacalaureatStudentAbsolvent de facultateLicentiatProfesor preuniversitarProfesor universitar
 • Experienta meditator
  Fara experienta1-2 ani2-5 ani5-10 anipeste 10 ani
 • Durata sedintei
  1 h1 h 30 min2 h2 h 30 min3 h
 • Link web (optional)

Comentarii 0

Nu a fost adăugat niciun comentariu