Bucuresti, RO 65.00 RON

Publicat cu 6 luni în urmă 46 vizualizări ID #2256

Descrierea anunțului

Am absolvit Liceul Teoretic Bilingv " Miguel de Cervantes" si ofer meditatii elevilor care incep studiul limbii spaniole sau care vor sa isi perfectioneze cunostintele. Ofer materiale didactice si garantez rezultate concrete.
Eu ma bazez foarte mult pe invatarea spaniolei realizand corelatii cu alte limbi romanice. Veti descoperi ca limba spaniola se aseamana foarte mult cu romana, fiind doua limbi romanice care au cam aceleasi reguli gramaticale si foarte multe cuvinte asemanatoare.
De asemenea, consider ca este foarte important sa se citeasca si sa se asculte mult in spaniola, de aceea in cadrul fiecarei sedinte vor exista momente interactive de citit, ascultat, inteles si vorbit in spaniola.
Cum spuneam, ofer toate materialele didactice necesare si imi modelez lectiile in functie de preferintele fiecaruia. Principalele materiale oferite sunt Nuevo Español en Marcha, Gente, Prisma, dar și propriile documente.
Tocmai pentru a dispune de toate mijloacele didactice, meditatiile se desfasoara online sau la domiciliul meu, zona Berceni - Sos. Oltenitei.
Mentionez faptul ca am diploma DELE B2, aceasta acreditand cunostintele mele de limba spaniola.

  Detalii meditator

 • Unde se vor desfășura meditațiile?
  Online La domiciliul elevuluiLa domiciliul meditatorului
 • Nivelul de predare al meditatorului
  Scoala generalaLiceuFacultate
 • Calificari meditator
  Diploma de BacalaureatStudentAbsolvent de facultateLicentiatProfesor preuniversitarProfesor universitar
 • Experienta meditator
  Fara experienta1-2 ani2-5 ani5-10 anipeste 10 ani
 • Durata sedintei
  1 h1 h 30 min2 h2 h 30 min3 h
 • Link web (optional)