Adrian Cosmin

Bucuresti, Bucuresti, RO 120.00 RON

Publicat cu 11 luni în urmă 51 vizualizări ID #5772

Descrierea anunțului

Îmi doresc să împărtășesc cunoștințele mele în matematică și să ajut cât mai mulți elevi să obțină rezultate remarcabile. Sunt deschis să colaborez cu elevi de toate vârstele și nivelurile de pregătire, iar obiectivul meu este să îi ajut să obțină succes în tot ce isi propun.

Absolvent al liceului teoretic "C.A. Rosetti", profilul matematică-informatică intensiv engleză, iar in prezent îmi urmez pasiunea și studiez la Universitatea Politehnica din București, la Facultatea de Inginerie în Limbi Străine, domeniul Calculatoare și Tehnologia Informației, unde studiez în limba engleză. Aici am avut ocazia să mă implic într-un mediu academic stimulativ și divers, ce m-a ajutat să îmi dezvolt cunoștințele și să îmi perfectionez abilitățile în domeniul matematicii si informaticii.

Experiența mea ca profesor particular de matematică m-a ajutat să împărtășesc această pasiune și să ajut elevii să înțeleagă concepte matematice dificile. Sunt dedicat în a-i ajuta pe ceilalți să își depășească temerile și dificultățile legate de matematică și să descopere că această disciplină poate fi interesantă și provocatoare.

Așadar, dacă aveți nevoie de sprijin în matematică și doriți să vă dezvoltați abilitățile în acest domeniu, astept sa luati legătura cu mine pentru a stabili o sesiune de meditații personalizate și eficiente.

  Detalii meditator

 • Unde se vor desfășura meditațiile?
  Online La domiciliul elevuluiLa domiciliul meditatorului
 • Nivelul de predare al meditatorului
  Scoala generalaLiceuFacultate
 • Calificari meditator
  Diploma de BacalaureatStudentAbsolvent de facultateLicentiatProfesor preuniversitarProfesor universitar
 • Experienta meditator
  Fara experienta1-2 ani2-5 ani5-10 anipeste 10 ani
 • Durata sedintei
  1 h1 h 30 min2 h2 h 30 min3 h