Ploiesti, Prahova, RO 60.00 RON

Publicat cu 2 săptămâni în urmă 11 vizualizări ID #2521

Descrierea anunțului

Salutare! Ma numesc Bogdan si sunt aici pentru a te ajuta sa intelegi cat mai bine si sa progresezi la matematica. Abordarea mea este urmatoarea: o sa iti predau si o sa incerc sa te fac sa intelegi exact in modul in care si eu am inteles, adica, mai pe scurt, o sa incerc sa iti arat secretele si " smecheriile " matematicii. Chiar nu este greu!
Acum,cate ceva despre mine : in prezent, sunt student in anul 3 la una dintre cele mai bune facultati din Romania, Universitatea Tehnica din Cluj Napoca, specializarea Calculatoare si Tehnologia Informatiei. Deci, am o oarecare inclinatie spre partea de real si iti pot indica pe ce sa te axezi daca doresti sa urmezi un drum in domeniul ingineriei.,dar pana atunci, sunt aici sa te ajut cu matematica, din clasa I-a pana in clasa a XII-a. La capitolul matematica, mentionez ca am avut rezultate foarte bune pe parcursul liceului, participand in fiecare an la olimpiada. La examenul de Evaluare Nationala am luat 10 in clasa a VIII-a, iar la bacalaureat am luat nota 9,85 si am avut media finala 9,70.
Acum, legat de partea administrativa, sunt un bun pedagog, ma fac usor inteles si am o abordare calma si fresh. Pregatirea se poate desfasura pe Zoom sau pe alta platforma online, avand in vedere situatia acutala. Totusi, daca se doreste prezenta mea fizica, putem discuta si putem gasi un compromis astfel incat sa fie bine pentru ambele parti.

  Attributes

 • Unde se vor desfășura meditațiile?
  Online La domiciliul elevuluiLa domiciliul meditatorului
 • Nivelul de predare al meditatorului
  Scoala generalaLiceuFacultate
 • Calificari meditator
  Diploma de BacalaureatStudentAbsolvent de facultateLicentiatProfesor preuniversitarProfesor universitar
 • Experienta meditator
  Fara experienta1-2 ani2-5 ani5-10 anipeste 10 ani
 • Durata sedintei
  1 h1 h 30 min2 h2 h 30 min3 h