Bratei Bogdan

Bucuresti, RO 60.00 RON

Descriere

Buna ziua , numele meu este Bogdan și sunt student la Universitatea Politehnica din Bucuresti , mai precis la Chimie Aplicata si Stiinta Materialelor . Am intrat la acesta facultate pe baza de olimpiada , premiul 1 la nivel national .
In timpul liceului , dar si in gimnaziu , am acordat scolii si invatatului prioritate , astfel am ajuns sa am rezultate nationale la matematica , fizica și chimie . Cheia succesului este să înveți si să te axezi în principal pe materiile care iti fac placere sa inveti .
Majoritatea elevilor nu sunt atrași sau nu sunt interesati de anumite materii deoarece profesorii de la scoli nu au rabdare ,atentie, sau nu creaza o atmosfera primitoare in clasa ,unde elevii sa poate sa fie liberi si creativi cand invata .
Astfel , in ultimii 4 ani am hotarat sa incerc sa ajut elevii si sa le explic lectiile intr-un mod interactiv , linistit ,unde sa poata intelege mult mai usor notiunile noi care sunt predate . Toti elevii mei au prins incredere in cunostiintele lor , iar rezultatele scolare ale acestora s-au imbunatatit substantial .
Din cauza virusului Covid-19 ,am hotarat sa imi eficientizez timpul pentru a ajuta cat mai multi elevi sa traverseze aceasta perioada , insa numarul de locuri este limitat .(deoarece incepe anul universitar si am deja cativa copii in pregatire )
Ofer meditatii atat fizic cat si in mediu online , pe diferite platforme de contact(Zoom , Whatsapp , Skype , sau orice metoda convenabila elevului ), atat pentru pregatirea pentru clasa cat si pentru Evaluarea Nationala si Bacalaureat . Promovabilitatea celor 2 examene este 100% , toti elevii pe care i-am pregatit au luat rezultate exceptionale , majoritatea notelor fiind peste 8,5.
Pretul pentru 2 ore de meditatii este de 60 lei .Sedintele pot fi individuale sau in grupe daca doriti sa mai veniti cu cineva .
Detin numeroase materiale , carti si culegeri , precum si materialele din care m-am pregatit eu , astfel putem lucra din mai multe surse pentru a cuprinde toata materia mai eficient .

  Attributes

 • Unde se vor desfășura meditațiile?
  Online La domiciliul elevuluiLa domiciliul meditatorului
 • Nivelul de predare al meditatorului
  Scoala generalaLiceuFacultate
 • Calificari meditator
  Diploma de BacalaureatStudentAbsolvent de facultateLicentiatProfesor preuniversitarProfesor universitar
 • Experienta meditator
  Fara experienta1-2 ani2-5 ani5-10 anipeste 10 ani
 • Durata sedintei
  1 h1 h 30 min2 h2 h 30 min3 h
Anonim
Bratei Bogdan Unregistered user

Comentarii 0

No comments has been added yet