Premium
Cathel

Bucuresti Sector 1, Ilfov, RO 100.00 RON

Publicat cu 3 luni în urmă 599 vizualizări ID #6499

Descrierea anunțului

Dragi Parinti sunt disponibila pe perioada vacantei si va astept pentru consolidarea si, eventual, recuperarea materiei parcurse de copil. Va rog sa ma sunati si sa va inscrieti din timp pentru ca locurile sunt limitate. Va multumesc!

PROFESOARA de matematica competenta si dedicata, cu abilitati remarcabile de indrumare, ofer meditatii individuale pentru elevii din clasele V-VIII, pentru toate nivelurile. Pentru elevii din clasa a VIII a am conceput un program special de pregatire care are in vedere Evaluarea Nationala.

Ce va ofer eu, ca profesor cu experienta, care reuseste sa motiveze copilul, sa coopereze bine cu el si, bineinteles, sa obtina progrese.

*In primul rand verific nivelului de pregatire al copilului, si in functie de ce constat, consolidez ceea ce stie si recuperez acea materie lipsa, care nu a fost parcursa sau nu a fost intelesa.

*In al doilea rand ascult si raspund cu intelegere si deschidere nevoilor elevului, asigur o atmosfera placuta de lucru si o comunicare agreabila datorita cunostintelor pedagogice si experientei mele de lucru cu copiii.

*In al treilea rand sunt un bun indrumator, adica il sprijin pe copil, ofer sfaturi si il ajut sa depaseasca prejudecatile dobandite in legatura cu matematica, cum ar fi: ''matematica e grea, nu e de mine'', ''la ce-o fi buna si matematica asta, ca nu ma ajuta cu nimic'', ''daca nu inteleg nimic, cum pot sa mi fac temele pentru acasa'', ''algebra mai e cum o fi, dar geometria asta e imposibila'', ''daca mi displace profesorul cum sa invat matematica?'', etc.

Meditatiile se vor desfasura individual si online, in aplicatia zoom.

Va astept cu drag!


  Detalii meditator

 • Unde se vor desfășura meditațiile?
  Online La domiciliul elevuluiLa domiciliul meditatorului
 • Nivelul de predare al meditatorului
  Scoala generalaLiceuFacultate
 • Calificari meditator
  Diploma de BacalaureatStudentAbsolvent de facultateLicentiatProfesor preuniversitarProfesor universitar
 • Experienta meditator
  Fara experienta1-2 ani2-5 ani5-10 anipeste 10 ani
 • Durata sedintei
  1 h1 h 30 min2 h2 h 30 min3 h