Meditații Matematică M1, M2, M3

Brasov, Brasov, RO 80.00 RON

Publicat cu 2 săptămâni în urmă 16 vizualizări ID #6810

Descrierea anunțului

Studentă la Facultatea de Matematică și Informatică din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca și absolventă a Colegiului Național de Informatică "Gr. Moisil” Brașov, ofer pregătire la Matematică pentru clasele I-IV, V-VIII (nivel gimnazial), IX - XII (nivel liceal M1, M2, M3, profilul real, uman sau tehnologic, cu accent și pe pregătirea pentru Examenul de Bacalaureat sau de Evaluare Națională).


Ofer o pregătire completă, amănunțită și temeinică pentru atingerea obiectivelor profesionale ale elevului. Contribui la aprofundarea materiei predate la clasă, cât și la rezolvarea de exerciții și probleme mai complexe, mai avansate, pentru necesara dezvoltare intelectuală, și pentru obținerea unei note maxime în cadrul testelor, evaluărilor sau examenelor.


De asemenea, unde este nevoie, predau Materia de la zero și garantez rezultate excelente.


Sunt o persoană serioasă, comunicativă, răbdătoare, calmă, orientată către reușită și îmi place să lucrez cu copiii/elevii de toate vârstele. Garantez obținerea unor rezultate maxime prin explicarea ș aprofundarea acestora cu ajutorul unor metode logice și eficiente. Menționez că am obținut nota 9,80 la Examenul de Bacalaureat.


Orele se pot desfășura atât online (pe Zoom/Classroom/Discord/Microsoft Teams), cât și fizic (la domiciliul meu), și sunt dispusă să lucrez la orice nivel este necesar, scopul fiind aprofundarea materiei neînțelese de-a lungul anului școlar, învățarea în avans a unor capitole noi sau pregătirea pentru Evaluarea Națională, respectiv pentru Bacalaureat.


Asigur materiale necesare studiului cu elevul, începând de la fișe/documente personale, până la diverse manuale sau culegeri de exerciții.


Meditațiile se pot desfășura și pe parcursul verii.


Pentru detalii suplimentare, nu ezitați să mă contactați la numărul de telefon afișat în anunț.

  Detalii meditator

 • Unde se vor desfășura meditațiile?
  Online La domiciliul elevuluiLa domiciliul meditatorului
 • Nivelul de predare al meditatorului
  Scoala generalaLiceuFacultate
 • Calificari meditator
  Diploma de BacalaureatStudentAbsolvent de facultateLicentiatProfesor preuniversitarProfesor universitar
 • Experienta meditator
  Fara experienta1-2 ani2-5 ani5-10 anipeste 10 ani
 • Durata sedintei
  1 h1 h 30 min2 h2 h 30 min3 h