Meditații Online la Matematică - Liceu

Bucuresti, Bucuresti, RO 70.00 RON

Publicat cu 3 săptămâni în urmă 34 vizualizări ID #6622

Descrierea anunțului

Salutare! Sunt student la Facultatea de Matematică și Informatică din cadrul Universității din București și ofer meditații la matematică pentru elevi de liceu, în special privind susținerea examenului de bacalaureat (mate-info, științe ale naturii, tehnologic).

Sunt la zi cu materia școlară și cu subiectele pe care le au elevii de abordat și sunt dispus să ofer un sprijin valoros. Acum puțin timp, am fost nevoit să trec de trepte reprezentate de examene cu importanță sporită și țintesc să inspir seriozitate, disciplină și perseverență, factori care m-au ajutat și pe mine să depășesc etapele cu brio.

Ședințele vor fi individuale și se vor desfășura pe Google Meet. Acestea vor fi foarte deschise, relaxate și neîncărcate de sarcini inutile și stres. Esențialul este ca elevul să înțeleagă în profunzime conceptele prezentate și să nu le absoarbă mecanic.

Despre mine:
- Urmez studii de licență la Facultatea de Matematică și Informatică din cadrul Universității din București.
- Am absolvit Colegiul Național "Spiru Haret" din Tecuci, specializarea matematică-informatică. În cadrul examenului de bacalaureat, am obținut nota 10.00 la informatică, nota 9.90 la matematică și media generală 9.66. Cât timp am fost elev, am rezolvat mii de exerciții de informatică și matematică ce se regăsesc în variante de BAC, admitere sau pe platforme de învățare și am participat la câteva olimpiade și concursuri.
- Am fost intern, timp de aproape 1 an, la o corporație cunoscută, perioadă în care am avut contact cu limbaje de programare precum Python, C++ sau CAPL.
- Am obținut câteva certificări relevante pentru domeniul IT (notabil, un certificat profesional de la Harvard).

  Detalii meditator

 • Unde se vor desfășura meditațiile?
  Online La domiciliul elevuluiLa domiciliul meditatorului
 • Nivelul de predare al meditatorului
  Scoala generalaLiceuFacultate
 • Calificari meditator
  Diploma de BacalaureatStudentAbsolvent de facultateLicentiatProfesor preuniversitarProfesor universitar
 • Experienta meditator
  Fara experienta1-2 ani2-5 ani5-10 anipeste 10 ani
 • Durata sedintei
  1 h1 h 30 min2 h2 h 30 min3 h