Bucuresti, Bucuresti, RO 80.00 RON

Publicat cu 1 an în urmă 1372 vizualizări ID #2

Descrierea anunțului

De ce să mă alegi ca meditator?

Pentru ca timp de 10 ani m-am straduit sa fac elevii mei sa reuseasca la examene si sa aduc bucurii in randul parintilor acestora. Pentru ca dincolo de remuneratie sta acea implinire ca ai avut un rol in viata acelor oameni si ca ei te apreciaza. Pentru ca lucrez serios si niciodata nu renunt, in special cand e vorba de a ajuta un copil sa invete. Indiferent de cat de greu va fi la pregatire.

Cum lucrez?

Prima lectie - recapitulare. In urma unei test, ce puncteaza intreaga materie, voi sublinia golurile existente in topicuri, voi stabili ce anume consider ca trebuie imbunatatit, si abordarea urmatoarelor lectii.

Notiuni de baza. Consolidare concepte fundamentale. Ma voi stradui sa explic pe cat de posibil cu putinta notiunea respectiva, si sa insist cu exemple edificatoare pana cand informatia respectiva s-a asimilat. Aici temele isi au un rol important, impiedicand astfel uitarea notiunilor.

Nivelul intermediar. Dezvoltarea abilitatilor de calcul, utilizand notiunile elementare invatate anterior, si aplicarea algoritmilor si a pattern-urilor. Voi explica in ordinea urmatoare: definitii cu exemple, proprietati (multe dintre ele le voi demonstra impreuna cu elevul, pentru dezvoltarea unei capacitati analitice, voi creste gradul de dificultate, evident pe masura progresului elevului.

Dupa fiecare calcul lung, voi face o scurta recapitulare a intregului exercitiu, pentru ca elevul sa nu se piarda in detalii si sa ramana atent pe ideea de baza a acelui exercitiu. Dupa fiecare sesiune (sau cel putin dupa incheierea unui capitol), voi da lucrari scurte, prin care sa verific daca s-a asimilat corespunzator materia. Spre exemplu, daca saptamana trecuta am lucrat Ordinea operatiilor, si astazi - ecuatia de gradul intai cu o variabila, ii voi da ulterior un test ce va contine ecuatii, ce vor include exercitii ordinea operatiilor.

In timpul explicatiilor, sunt foarte atent la feedback-ul comportamental al elevului, ii pun intrebari punctuale, sa vad daca e atent si daca a inteles, astfel asigurandu-ma ca sedinta nu merge in gol. voi invata elevul sa acorde mai multa atentie principiilor matematice, decat sa se concentreze pe niste calcule. Acestea din urma sunt doar un mijloc de rezolvare a unei probleme, si nu scopul in sine - formarea unui rationament.

De asemenea, ii voi prezenta algoritmi usor de aplicat, pentru o aprofundare mai buna a notiunilor. Tema - destul de importanta, de altfel - va fi asemanatoare ca si continut cu ceea ce am lucrat la meditatii, astfel elevul avand un model de lucru, care-i va usura ”munca”. Asa cum am zis anterior, te necesara pentru asimilarea notiunilor.

Bineinteles ca nu voi uita nici acele tipuri de exercitii, care nu au legatura cu pattern-urile, ci mai degraba cu creativitatea si inspiratia de moment pentru a rezolva anumite exercitii, ce tin mai mult de logica, antrenand astfel creierul. :) Ii voi arata importanta invatarii anumitor concepte, pentru a-l face sa lucreze mai cu entuziasm. Este indicat chiar sa arati elevului aplicabilitatea matematicii in viata reala.

Spre exemplu, de ce sa avem nevoie sa calculam diagonala unui cub? Mai in gluma mai in serios, poate vrem sa redecoram camera si nu avem toate masuratorile, poate vrem sa legam o sarma care sa treaca prin toata camera... Matematica vine si zice ca putem face asta, calculand diagonala cubului, cu notiuni de geometrie in spatiu.

Ce abilități am?

Ma pot adapta cerintelor, personalitatii si nivelului de intelegere al elevului.

Lectii interactive, ce motiveaza invatarea si rezolvarea de probleme

Bune abilitati de comunicare si organizare.

Predarea si invatarea privite ca sesiuni dinamice si interactive.

https://www.youtube.com/watch?v=r3bePHuS840&t=3s

  Detalii meditator

 • Unde se vor desfășura meditațiile?
  Online La domiciliul elevuluiLa domiciliul meditatorului
 • Nivelul de predare al meditatorului
  Scoala generalaLiceuFacultate
 • Experienta meditator
  Fara experienta1-2 ani2-5 ani5-10 anipeste 10 ani
 • Durata sedintei
  1 h1 h 30 min2 h2 h 30 min3 h
Octavian Ghergheli
Octavian Ghergheli Utilizator neînregistrat

Comentarii 0

Nu a fost adăugat niciun comentariu