Silviu Dilimot

Bucuresti, Bucuresti, RO 75.00 RON

Descriere

Salut! Sunt Silviu.

Sunt profesor de matematica, pasionat de predat. Timp de 12 ani am predat studentilor de anul intai si al doilea din Facultatea de Ingineria Instalatiilor din cadrul Universitatii Tehnice de Constructii Bucuresti. Aici am avut posibilitatea sa observ punctele vulnerabile ale absolventilor de liceu. Ulterior, am predat elevilor din Colegiul National Gheorghe Sincai din Bucuresti si am avut sansa sa aplic experienta dobandita in cadrul universitar. Cu fiecare zi petrecuta la catedra, cu ajutorul fiecarui student sau elev am cautat sa imi imbunatatesc stilul de predare in asa fel incat sa anticipez in fiecare moment nelamuririle ce ar putea aparea si astfel sa le previn. Acum sunt instructor pe Udemy.com si predau doar online.

Cursurile mele sunt:
1. Curs complet de matematica pentru Examenul de Bacalaureat. Cursul contine mai mult de 50 de ore de exercitii si probleme recapitulative.
2. Curs de trigonometrie pentru clasa a IX-a. Vei invata sa folosesti cercul trigonometric pentru a renunta la memorarea formulelor.
3. Limite de functii - Metoda usoara. Vei intelege limitele de functii pornind de la reprezentarea geometrica a graficelor functiilor. Fara limite de siruri, fara vecinatati si fara epsilon, vei deprinde intuitiv calculul limitelor de functii.
4. Evaluare Nationala 2020 - Geometrie in plan. Te vei familiariza cu tipurile de exercitii de geometrie in plan specifice examenului de Evaluare Nationala

Poti urma cursurile in ritmul ales, beneficiind de suportul meu si al colegilor de curs. Pentru a vedea structura cursurilor si o serie de lectii gratuite, acceseaza platforma online Udemy.

Important:
1. Pentru cele mai bune oferte intra pe pagina mea https://matecumatei.ro/oferte/ sau pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/MateCuMatei/ . Mai multe lectii gratuite gasesti pe canalul de YouTube https://www.youtube.com/matecumatei .
2. Pentru sprijin in afara Udemy, putem sa ne consultam pe Skype! Tot ce iti trebuie este chef de invatat, un laptop, pix si caiet.

  Attributes

 • Unde se vor desfășura meditațiile?
  Online La domiciliul elevuluiLa domiciliul meditatorului
 • Nivelul de predare al meditatorului
  Scoala generalaLiceuFacultate
 • Calificari meditator
  Diploma de BacalaureatStudentAbsolvent de facultateLicentiatProfesor preuniversitarProfesor universitar
 • Experienta meditator
  Fara experienta1-2 ani2-5 ani5-10 anipeste 10 ani
 • Durata sedintei
  1 h1 h 30 min2 h2 h 30 min3 h
 • Link web (optional)

Comentarii 0

No comments has been added yet