Bucuresti, RO 80.00 RON

Publicat cu 6 luni în urmă 102 vizualizări ID #2220

Descrierea anunțului

Ofer meditatii online cu elevi de clasa a 5-a, a 6-a, a 7-a si a 8-a la matematica. Pot lucra cu orice elevi, indiferent de gradul de pregatire, dispunand de rabdare si simtul umorului. Copilul se va simti bine si va invata atat elemente fundamentale ale subiectelor, cat si, progresiv, elemente cu un grad de dificultate ridicat.

Cat despre mine, am 19 ani, am studiat Colegiul National „Spiru Haret”, cotat al 3-lea in Bucuresti. Am terminat cu media 9.11 la examenul de bacalaureat, dintre care 9.50 la matematica. Sunt student la o facultate de prestigiu din Olanda in domeniul ingineriei aeronautice, cat si in Romania, la sectia de inginerie aerospatiala, asa incat matematica si fizica sunt doua puncte forte.

Pregatirea cu copiii o fac din placere, si am ca scop principal eliminarea senzatiei de dificultate a acestor doua materii si dezvoltarea curiozitatii acestora in domeniu.

Sedinta dureaza, de regula, intre o ora si jumatate si doua ore, insa programul este flexibil, mulandu-se pe necesitatile elevului.

  Detalii meditator

 • Unde se vor desfășura meditațiile?
  Online La domiciliul elevuluiLa domiciliul meditatorului
 • Nivelul de predare al meditatorului
  Scoala generalaLiceuFacultate
 • Calificari meditator
  Diploma de BacalaureatStudentAbsolvent de facultateLicentiatProfesor preuniversitarProfesor universitar
 • Experienta meditator
  Fara experienta1-2 ani2-5 ani5-10 anipeste 10 ani
 • Durata sedintei
  1 h1 h 30 min2 h2 h 30 min3 h