Premium
Valentin Dobre

Bucuresti, Bucuresti, RO 150.00 RON

Publicat cu 8 luni în urmă 737 vizualizări ID #5811

Descrierea anunțului

Gata cu vacanța! Vine școala.

Vine BAC-ul? Evaluarea Națională? Admitere la facultate? Examen de facultate? Un interviu?

Ai nevoie de ajutor să înțelegi matematică?

Ai ajuns la omul potrivit! Indiferent dacă ești elev din clasele 6-12, student, dacă doar dorești să-ți revizuiești cunoștințele sau să dobândești noi competențe, serviciile mele de meditații individuale și săptămânale te vor ghida pas cu pas către succes.

**De ce să alegi să lucrezi cu mine?**

1. Fiecare persoană are nevoi unice de învățare. Prin urmare, mă adaptatez nivelului și ritmului tău de învățare, asigurându-ma că te simți confortabil și încrezător în fiecare pas al procesului educațional.

2. Experiență și competență. Sunt inginer și profesor pasionat și calificat cu o experiență vastă în practicarea și predarea științelor exacte. Oricât de dificil ar fi un subiect, îți ofer răspunsuri clare și explicații concise pentru a înțelege și cele mai complexe concepte.

Acopăr materie de la aritmetica numerelor întregi și geometria euclidiană până la algebră superioară și analiză matematică cu numere complexe.

4. Ambianță primitoare: Fie că lucrăm în online sau la domiciliul tau, doresc să te simți confortabil în timpul meditațiilor. Fac toate eforturile ca să-ți atingi potențialul maxim la fiecare ședință, așa că am făcut achiziții de aparatură digitală și materiale didactice in sprijinul tău.

5. Oportunități egale: Fiecare minte are potențial, indiferent de gen, și mi-aș dori ca mai multe femei din țara noastră să beneficieze de avantajele cunoașterii științelor exacte. Dăm la o parte stereotipurile și urmăm pasiunea pentru cunoaștere!

Apelează acum și rezervă-ți cât mai repede un loc sau mai multe!

  Detalii meditator

 • Unde se vor desfășura meditațiile?
  Online La domiciliul elevuluiLa domiciliul meditatorului
 • Nivelul de predare al meditatorului
  Scoala generalaLiceuFacultate
 • Calificari meditator
  Diploma de BacalaureatStudentAbsolvent de facultateLicentiatProfesor preuniversitarProfesor universitar
 • Experienta meditator
  Fara experienta1-2 ani2-5 ani5-10 anipeste 10 ani
 • Durata sedintei
  1 h1 h 30 min2 h2 h 30 min3 h