Alberto

Cluj-Napoca, Cluj, RO 80.00 RON

Publicat cu 2 ani în urmă 89 vizualizări ID #3950

Descrierea anunțului

Bună, numele meu este Balog Alberto, am 23 de ani, și sunt multiplu premiat național și internațional în concursurile de pian.

· Ce te poți aștepta de la modul meu de predare?

Cel mai important lucru e ca elevul, să se simtă cât mai confortabil și relaxat, sunt criterii definitorii pentru o bună colaborare. Sunt tipul de profesor care pune bunăstarea elevului în prim plan. Principii profund cultivate, în conferințe și workshopuri din afara țări. Tot cu ajutorul acestor proiecte internaționale mi-am însușit diferite metode didactice, inovative și eficiente.

-Despre experiența mea ca profesor.

Am o experiență în artele predatului muzical de 3 ani, predau pian și teorie muzicală persoanelor de toate vârstele începând cu copii de 4 ani, până la persoane vârstnice (nu e niciodată prea târziu). Predau pian pentru toate nivelele educaționale. Pentru persoanele care doar vor să învețe sa cânte la pian, la un nivel casual, până la persoane care doresc sa facă performanță.

-Istoricul meu profesional

Aventura mea în lumea muzicii, a început la o vârstă fragedă de 5 ani. Înca chiar din clasele primare munca mea a fost răsplătita cu nenumărate premii în concursurile naționale și internaționale. După, absolvire liceului de muzică din Baia Mare, și Academiei de muzică, Gheorghe Dima, Cluj-Napoca, toate informațiile și experiența dobândită în toți anii aceștia au fost canalizate spre elevii cu care lucrez.

Învață să cânti la pian, într-un mod inovativ, simplu și rapid!

  Detalii meditator

 • Unde se vor desfășura meditațiile?
  Online La domiciliul elevuluiLa domiciliul meditatorului
 • Nivelul de predare al meditatorului
  Scoala generalaLiceuFacultate
 • Calificari meditator
  Diploma de BacalaureatStudentAbsolvent de facultateLicentiatProfesor preuniversitarProfesor universitar
 • Experienta meditator
  Fara experienta1-2 ani2-5 ani5-10 anipeste 10 ani
 • Durata sedintei
  1 h1 h 30 min2 h2 h 30 min3 h
 • Link web (optional)