Mekkaoui Maya

Bucuresti, Bucuresti, RO 50.00 RON

Descriere

Am ales să îmi creez o carieră în domeniul psihologiei deoarece din totdeauna m-am simțit atrasă de știință – biologie, fizică, chimie, dar cu timpul am ajuns să simt că acestea uită de un aspect important al realității noastre și anume dimensiunea emoțională.
Psihologia se află la granița dintre științele sociale și cele naturale, oferind celor două ramuri un echilibru armonios și, din punctul meu de vedere, necesar.

Ofer meditații atât pentru elevii de liceu, cât și pentru cei care intenționează să susțină proba la examenele de Bacalaureat și de admitere la facultate.

Cursurile se pot desfășura atât în mediul online, cât și fizic - la domiciliul meu, al elevului, în grup sau individual.

Durata va fi de o oră și jumătate, dar pot apărea ușoare modificări deoarece modul meu de predare se bazează pe înțelegerea în profunzime a materiei.

Notă: Pentru cei ce își doresc să își continue studiile superioare în acest domeniu, orele de curs vor crește treptat.

Mă recomandă seriozitatea pe care o prezint, răbdarea, buna structurare a materiei și materialele suplimentare create personal, ușurința cu care mă adaptez la nevoile fiecărui elev și ambiția pe care o inspir și celorlalți.

  Attributes

 • Unde se vor desfășura meditațiile?
  Online La domiciliul elevuluiLa domiciliul meditatorului
 • Nivelul de predare al meditatorului
  Scoala generalaLiceuFacultate
 • Calificari meditator
  Diploma de BacalaureatStudentAbsolvent de facultateLicentiatProfesor preuniversitarProfesor universitar
 • Experienta meditator
  Fara experienta1-2 ani2-5 ani5-10 anipeste 10 ani
 • Durata sedintei
  1 h1 h 30 min2 h2 h 30 min3 h

Comentarii 0

No comments has been added yet