Pregatire La Psihologie

Bucuresti, Bucuresti, RO 100.00 RON

Publicat cu 1 an în urmă 308 vizualizări ID #3849

Descrierea anunțului

Hello, dragilor! Eu sunt Stefania, absolventa a facultatii de Psihologie UB (licenta, master), iar in prezent activez ca psiholog clinician in Cabinet Individual de Psihologie si intr-o Asociatie pentru copii cu autism.

Ofer pregătire la disciplina psihologie, atât pentru examenul de bacalaureat, cât și pentru admiterea la facultati, precum Facultatea de Psihologie din București sau SNSPA. Dispun de materiale foarte bine puse la punct, ce includ toată programa. Știu cu adevărat ce înseamnă o pregătire temeinică și de aceea îmi doresc să ofer ajutor viitorilor studenți. Pentru admiterea de tip rationament critic la Psihologie UB am pregatit o serie de materiale si teste de antrenament pentru a lucra cat mai eficient si productiv.

Sunt o persoana organizata, răbdătoare și atenta la nevoile elevilor. Dacă și tu ești o persoana cu dorința de a-și depăși limitele, cu siguranța vom face o treaba grozava. Meditațiile se pot desfășura atât pe timpul verii, în vacanță, cât și în decursul anului școlar/universitar.
Elevii pe care i-am pregătit pentru a susține Bacalaureatul au obținut rezultate excelente, iar odată cu reușitele lor au devenit mai încrezători și motivați pentru viitor.
Hai sa ne auzim pe whatsapp sau la tel. pentru a ne cunoaste! Bucuresti/Pitesti

  Detalii meditator

 • Unde se vor desfășura meditațiile?
  Online La domiciliul elevuluiLa domiciliul meditatorului
 • Nivelul de predare al meditatorului
  Scoala generalaLiceuFacultate
 • Calificari meditator
  Diploma de BacalaureatStudentAbsolvent de facultateLicentiatProfesor preuniversitarProfesor universitar
 • Experienta meditator
  Fara experienta1-2 ani2-5 ani5-10 anipeste 10 ani
 • Durata sedintei
  1 h1 h 30 min2 h2 h 30 min3 h
 • Link web (optional)