Hoto Mihai

Bucuresti, Bucuresti, RO 70.00 RON

Meditatorul nu a uploadat poze
Publicat cu 2 luni în urmă 17 vizualizări ID #6128

Descrierea anunțului

Salut!
Mă numesc Mihai și sunt student în anul al II-lea la Facultatea de Biologie din cadrul Universității din București și student la Modulul psihopedadogic nivel I.
Ofer pregitire pentru biologie - examen de bacalaureat sau admitere la facultate (Medicină generală, Medicină dentară, Medicină veterinară etc.). Ca subiect putem avea anatomia și fiziologia omului (clasele XI-XII) sau biologie vegetală și animală (clasele IX-X). Orele se mai pot susține și pentru a aprofunda materia ori pentru corigențe etc.
Experiența mea este de 1 an (cu rezultate pornind de la zero) cuprinse între notele 8 și 9,7.
Pregătirea durează două ore, cu pauză (sau fără), în mediul online, pe platforme precum Zoom sau Google Meet. Dețin tabletă grafică și materiale didactice auxiliare, precum: lecții, teste, scheme, grile etc.
Mă axez pe învățarea logică a informației - de la bază până în punctul în care putem corela între ele capitolele. Temele sunt și ele multe. Ofer suport permanent pentru rezolvarea temelor, întrebări etc.
Consider că vârsta apropiată de elev este un atuu și că limbajul pe care-l folosesc se poate adapta fiecărui copil în parte, fiind mai mult o atmosferă amicală unde învățăm cum să aplicăm informația parcursă, nu să reținem mecanic și să uităm a doua zi. Sunt o fire calmă, mă interesează ca persoana să acumuleze cât mai multă informație.
Testările: se realizează după fiecare capitol parcurs sau câte două capitole combinate ori teste generale, în funcție de nivel și stadiul de completare al materiei. Pentru bacalaureat vom rezolva toate variantele propuse de Ministerul Educației, vom rezolva variante din alte cărți. Pun accentul pe redactare pentru a obține rezultatele dorite.
Aștept să colaborăm! :)

  Detalii meditator

 • Unde se vor desfășura meditațiile?
  Online La domiciliul elevuluiLa domiciliul meditatorului
 • Nivelul de predare al meditatorului
  Scoala generalaLiceuFacultate
 • Calificari meditator
  Diploma de BacalaureatStudentAbsolvent de facultateLicentiatProfesor preuniversitarProfesor universitar
 • Experienta meditator
  Fara experienta1-2 ani2-5 ani5-10 anipeste 10 ani
 • Durata sedintei
  1 h1 h 30 min2 h2 h 30 min3 h